SZÚ

Kontaktní údaje


Státní zdravotní ústav
Šrobárova 49/48
Praha 10, 100 00
Tel.: 26708 1111
E-mail pro elektronická podání:
podatelna@szu_cz
E-mail pro elektronickou fakturaci:
fakturace@szu_cz
Běžný tvar e-mailu zaměstnanců SZÚ:
jmeno.prijmeni@szu_cz
Datová schránka: ymkj9r5
IČ: 75010330
DIČ: CZ75010330
Č. účtu: 1730101/0710
Profily zadavatele:
e-Gordion
Tendermarket
NEN
Tisková mluvčí:
Štěpánka Čechová
Tel.: 725 191 383
Home » Témata zdraví a bezpečnosti » Zdraví, výživa, bezpečnost potravin a předmětů... » Zdraví, výživa a potraviny » Workshop projektu SUSFANS na SZÚ v Praze
Stáhnout článek jako PDF Vytisknout

Workshop projektu SUSFANS na SZÚ v Praze

závěrečný národní workshop projektu: „Pathways towards a sustainable and food & nutrition secure Europe“ ( konsorcium SUSFANS, Horizont 2020, EU, Grant 633692), se uskuteční 28. února 2019, ve velké posluchárně SZÚ.


V uplynulých čtyřech letech se mezinárodní vědecký tým v rámci projektu pokusil přispět ke zdokonalení systému v oblasti produkce potravin a výživy, a to s ohledem na zdraví lidí, životní prostředí i konkurenceschopnost. Projekt SUSFANS vychází z předpokladu, že změny ve stravování by měly podporovat trvalou udržitelnost. Výzkum se opíral o modely a prognostické nástroje, které umožňují celistvý pohled na možnosti udržitelné výživy a produkce potravin na evropské i globální úrovni.

Během workshopu odbornícipodělí o závěry vyplývající z projektu a současně se budou diskutovat výsledky a možnosti jejich uplatnění v rámci evropského regionu a především České republiky.

Pozvánka je zde: Pozvanka_Susfans.pdf Pozvanka_Susfans.pdf (295,05 KB 21.02.2019 15:55)

Pokud se chcete zúčastnit, je potřeba se předem registrovat (nejpozději 25.2.19) na adrese sekretariat@chpr_szu_cz . Počet účastníků je limitován.

J.Ruprich, CZVP, Brno

Nahoru