SZÚ

Kontaktní údaje


Státní zdravotní ústav
Šrobárova 49/48
Praha 10, 100 00
Tel.: 26708 1111
E-mail pro elektronická podání:
podatelna@szu_cz
E-mail pro elektronickou fakturaci:
fakturace@szu_cz
Běžný tvar e-mailu zaměstnanců SZÚ:
jmeno.prijmeni@szu_cz
Datová schránka: ymkj9r5
IČ: 75010330
DIČ: CZ75010330
Č. účtu: 1730101/0710
Profily zadavatele:
e-Gordion
Tendermarket
NEN
Tisková mluvčí:
Štěpánka Čechová
Tel.: 725 191 383
Home » Témata zdraví a bezpečnosti » Podpora zdraví » Škola a zdraví » Konzultační den k problematice výživy
Stáhnout článek jako PDF Vytisknout

Konzultační den k problematice výživy

Sdělení přednesená na Konzultačním dnu hygieny dětí a mladistvých 17.3.2010


 

Alternativní výživa a její zdravotní rizika pro dětský organismus

MUDr. Petr Tláskal, CSc., primář dětské polikliniky FN Motol

Alternativni_vyziva_Tlaskal.pdf prezentace.pdf (176,29 KB)


Změny nutričních hodnot při přípravě a skladování potravin

Mgr. Lenka Suchopárová, odbor PZ a HDM, SZÚ

Zasady_pripravy_Suchoparova.pdf prezentace.pdf (278,24 KB)


Typy výživových doporučení

MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D., 3.LF UK

vyzivova_doporuceni_Dlouhy.pdf prezentace.pdf (134,96 KB)


Kontrola zavedení postupů na principech HACCP v zařízeních školního stravování

MVDr.Milena Frühaufová , KHS Libereckého kraje

Kontrola_HACCP_Frufaufova.pdf prezentace.pdf (114,37 KB)

 

Nahoru