SZÚ

Kontaktní údaje


Státní zdravotní ústav
Šrobárova 49/48
Praha 10, 100 00
Tel.: 26708 1111
E-mail pro elektronická podání:
podatelna@szu_cz
E-mail pro elektronickou fakturaci:
fakturace@szu_cz
Běžný tvar e-mailu zaměstnanců SZÚ:
jmeno.prijmeni@szu_cz
Datová schránka: ymkj9r5
IČ: 75010330
DIČ: CZ75010330
Č. účtu: 1730101/0710
Profily zadavatele:
e-Gordion
Tendermarket
NEN
Tisková mluvčí:
Štěpánka Čechová
Tel.: 725 191 383
Home » Témata zdraví a bezpečnosti » Zdraví, výživa, bezpečnost potravin a předmětů... » Zdraví, výživa a potraviny » Jak při grilování myslet i na své zdraví
Stáhnout článek jako PDF Vytisknout

Jak při grilování myslet i na své zdraví

Léto je tady a s ním sladký čas prázdnin, večerů s grilováním nebo dokonce  i s pracnějším barbecue. Jak se dobře najíst, vychutnat neopakovatelnou kouřovou příchuť pokrmu a současně při tom myslet na své zdraví? To Vám radí nový materiál Centra zdraví, výživy a potravin, zaměřený na bezpečné grilování a barbecue. Při dodržování několika praktických rad lze podstatně snížít rizika pro zdraví a grilování si pořádně užít. A to přece stojí za to!


Celý materiál je dostupný na adrese http://czvp.szu.cz/aktuality/rady/Grilovani.pdf .

Nahoru